Presentació oficial a Tarragona de la campanya Acollir és fer família

Aquest dimarts 24 d’octubre ha tingut lloc a Tarragona la presentació oficial de la campanya Acollir és fer família, una iniciativa impulsada per l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA) del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Fundació Casa Sant Josep i la Xarxa Santa Tecla, que té per objectiu informar de primera mà els interessats sobre aquesta mesura de protecció i, per tant, aconseguir més famílies d’acollida.

L’acte ha comptat amb la presència del director de l’ICAA, Josep Maria Forné, i ha estat conduït per l’escriptora Estel Solé, que ha entrevistat diversos testimonis perquè compartissin la seva experiència en l’acolliment, com la Paqui, que juntament amb la seva família acullen infants des de 2003, o l’Anna i en Javi, que en un camp de treball van conèixer un adolescent tutelat al qual van decidir acollir permanentment. També han intervingut en Cristian, que va ser acollit quan era petit juntament amb la seva germana i que ha volgut posar en valor l’entorn de pau i l’espai segur que va donar-li la seva família d’acollida.

Pròximament, l’acte de presentació també es farà en altres llocs, com ara el Centre Cívic L’Estació del Vendrell el pròxim 7 de novembre.