Centre Residencial d’Acció Educativa

Dades de contacte

Av/ Estanislau Figueras, 4-6
43003 Tarragona
a/e: crae@xarxatecla.cat
Telèfon:  977 241 519

El CRAE Casa Sant Josep disposa de quaranta places residencials per a l’atenció i educació d’infants i adolescents que es troben en situació de desemparament i pels quals s’ha resolt una mesura administrativa d’acolliment simple institucional. Són serveis concertats amb la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El centre residencial de la fundació és un dels centres d’aquesta tipologia més moderns i funcionals de Catalunya. Acull un màxim de quaranta infants i adolescents tutelats per l’administració i està dividit en llars independents de 8 a 12 places cadascuna.

D’aquesta manera s’aprofundeix en grups reduïts, espais individuals i un model estructural que s’assembla a les condicions familiars i que facilita un treball de relacions afectives i terapèutiques que ajudin a les necessitats personals dels infants.

Aquest plantejament respon al model educatiu que des de la Generalitat s’ha estat implementant els darrers anys: centres petits (10-12 places) i verticals (de diferents edats fins a 18 anys).

Fotogaleria