La Casa Sant Josep forma part del programa Ocell de Foc

El projecte, promogut per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives busca impulsar iniciatives de suport emocional, formatives i laborals per als joves en el marc de l’economia social.

Ocell de Foc es desplegarà per tot el país, al llarg de dos anys, a través d’una xarxa formada per 22 nuclis, la participació de més de 300 entitats i l’objectiu d’atendre a 40.000 joves d’entre 16 i 30 anys amb problemàtiques de salut mental, amb l’objectiu de millorar el seu benestar emocional i qualitat de vida i assolir la seva inserció laboral o la recuperació del seu itinerari formatiu.

A les comarques del Tarragonès i l’Alt Camp, despleguen el programa Ocell de Foc TAC les Fundacions Ginac, Casa Sant Josep, Bonanit i l’Associació Egueiro de Valls, amb l’objectiu d’atendre un mínim de 2.000 joves al llarg dels dos anys de programa. Les entitats faciliten dos punts de trobada i el telèfon i email de contacte per als i les joves i entitats que se’n vulguin informar:

Dimarts 6 de juny s’ha presentat el programa en dues rodes de premsa a Tarragona i Valls, que han comptat amb la presència del Sr. Josep Vidal i Fàbrega, director general d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives i la Sra. Isabel García, subdirectora general de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector, i responsables de les entitats impulsores.