Centre d’Acolliments Familiars

Dades de contacte

a/e: caf@xarxatecla.cat
Telèfon: 977 240 823

El Centre d’Acolliment Familiar (CAF) és un servei de la Fundació Casa Sant Josep que, en conveni amb l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA), gestiona els acolliments dins del territori del Camp de Tarragona.

A Catalunya, hi ha infants i adolescents que temporalment necessiten viure en una família que no és la seva i l’acolliment familiar els brinda aquesta oportunitat.

La família d’acollida ha d’oferir un entorn de creixença segur i acompanyar l’infant en la relació amb la seva família d’origen des d’una mirada respectuosa.

En funció de les necessitats dels infants i adolescents i de la situació de la seva família d’origen, hi ha cinc modalitats d’acolliment: d’urgència i diagnòstic, simple, permanent, UCAE i caps de setmana i vacances.

Si en voleu saber més, us convidem a assistir a les sessions informatives que fem periòdicament. A través del contacte directe coneixereu de prop l’acolliment familiar i us podrem resoldre els dubtes que tingueu. El fet de participar en aquestes sessions no us compromet a res.