Una tarda “acollidora” al Mercat

Per commemorar el Dia Internacional de les Famílies, Mercats de Tarragona i la Fundació Casa Sant Josep han programat una jornada lúdica, informativa i oberta a tota la ciutadania la tarda del divendres 19 de maig a la plaça Corsini amb l’objectiu de donar a conèixer entre la ciutadania el Servei d’Acolliments Familiars.

De 17:00 h a 20:00 h hi haurà un taller de Jocs a Plaça, consistent en diversos jocs tradicionals de gran format del Mercat Central, i un taller de pintura, on nens i nenes podran pintar, utilitzant la seva imaginació, cinc grans cases de cartró. A les 18:00 h, quan hagi sonat el carilló, tindrà lloc un contacontes sobre l’acolliment i la diversitat familiar de la mà de Cuentropia, una entitat que promou el foment de la lectura i l’educació social transformadora, així com un “racó de les lectures”, pensat pel gaudi dels més petits. Durant tota la jornada hi haurà una carpa informativa de la fundació, on els tècnics explicaran, de primera mà, el Servei d’Acolliments Familiars amb la finalitat d’informar i resoldre els dubtes de tots els ciutadans que s’hi acostin.